In mijn praktijk kun je o.a. terecht voor:

Individuele therapie

Welkom bij Hypnotherapiepraktijk Diana, waar we een breed scala aan therapieën aanbieden om jouw persoonlijke groei en welzijn te bevorderen. In onze individuele therapie sessies bieden we ondersteuning bij verschillende problemen, zoals:

Regressietherapie

Heb je last van problemen waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen? Bij Hypnotherapiepraktijk Diana bieden we regressietherapie aan als een effectieve manier om de onderliggende oorzaken van je klachten te ontdekken. Door terug te gaan naar vorige ervaringen en deze opnieuw te beleven, kunnen we inzicht krijgen in de bron van je problemen. Met slechts een paar sessies kunnen we vaak al verbetering zien.
In sommige gevallen is het nodig om thuis oefeningen te doen met behulp van een CD. Samen zullen we werken aan het transformeren van deze onbewuste processen, zodat je een blijvende positieve verandering kunt ervaren.

Slaapproblemen

Heb je slaapproblemen? Soms kan er een onbewust proces aan ten grondslag liggen. Gelukkig kunnen we vaak met slechts een paar sessies de klacht verhelpen. Soms is het nodig om voor het slapen gaan een slaapoefening te doen of om een andere oorzaak, van het slaapprobleem, aan te pakken. Bij Hypnotherapiepraktijk Diana bieden we een breed scala aan individuele therapieën aan om je te helpen bij het overwinnen van verschillende uitdagingen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een goede nachtrust. 

KOPP gerelateerde klachten

  Veel *KOPP-kinderen, voelen zich te verantwoordelijk voor andere mensen en te weinig verantwoordelijk voor zichzelf.

KOPP-kinderen die zich te verantwoordelijk voelen voor anderen, hebben een plek nodig waar ze zelf zorg en ondersteuning kunnen krijgen. Bij Hypnotherapiepraktijk Diana begrijpen we de uitdagingen waarmee KOPP-kinderen te maken hebben. Onze veelzijdige therapieën zijn ontworpen om individuele groei te bevorderen en KOPP-gerelateerde klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor persoonlijke therapie, relatietherapie en workshops om jezelf te ontwikkelen en je leven leuker te maken. 

*Kinderen van Ouder(s) met Psychiatrische Problematiek (ook verslaving(en)

Fobieën en angsten

Ontdek de onderliggende oorzaak van jouw fobieën en angsten. 

Onzekerheid/zelftwijfel

Heb je last van onzekerheid en zelftwijfel? De oorzaken kunnen variëren, maar bij Hypnotherapiepraktijk Diana helpen we jou eerst met ego versterking voordat we beginnen met zwaardere vormen van hypnotherapie. Ons doel is om jou te ondersteunen bij persoonlijke groei en het overwinnen van verschillende uitdagingen. 

Verslavingen en dwangmatigheden

Verslavingen en dwangmatigheden zijn complexe problemen die dieper liggen dan alleen het gedrag zelf. Bij Hypnotherapiepraktijk Diana begrijpen we dat achter elke verslaving of dwangmatigheid vaak het verlangen schuilgaat om bepaalde gevoelens en gedachten niet te willen ervaren. Onze professionele therapieën bieden ondersteuning en begeleiding bij het overwinnen van deze uitdagingen. Of het nu gaat om depressie, stress, trauma’s, slaapproblemen of andere persoonlijke obstakels, wij zijn er om je te helpen groeien en een beter leven te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Overlevingsstrategieën

Ontdek overlevingsstrategieën, die ooit effectief waren, zoals iets wat lijkt op vechten, vluchten of bevriezen. Dit om je te helpen omgaan met de uitdagingen van het leven. Met behulp van hypnotherapie, relatiecounseling, crisiscounseling en stresscounseling bieden wij een veelzijdige aanpak om persoonlijke groei te bevorderen.

Begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Hypnotherapiepraktijk Diana – waar jouw welzijn centraal staat. 

Onverklaarbare (pijn) klachten

Zoals chronische pijn, aangezichtspijn, 

Onverklaarbare Andere lichamelijke klachten

Heeft u last van andere lichamelijke klachten zoals een hoge bloeddruk? Vaak liggen bepaalde eigenschappen, zoals perfectionisme, hieraan ten grondslag. Bij Hypnotherapiepraktijk Diana bieden we veelzijdige therapieën aan om u te helpen met persoonlijke groei en het verbeteren van uw leven.

Overige problemen

Kan ik je helpen met iets anders?

Relatietherapie

Dit is een therapiesessie waarbij jij en je partner samen naar mij toe kunnen komen of jij alleen. We proberen om jullie problemen in kaart te brengen en gaan werken aan een verbetering van jullie relatie.

Ook hier met behulp van het Tuintjesidee

De kosten zijn € 89,95 per sessie

Workshops

Welkom bij Hypnotherapiepraktijk Diana. Met Tuinieren in je hoofd workshops help ik je graag even alles en iedereen te vergeten en er alleen maar voor jezelf te zijn. De workshop ‘Tuinieren in je hoofd’ brengt rust in je hoofd en creëer je effectieve tijd voor jezelf.

* Laat alle zorgen en gedachten achter je en dompel je onder in een ego versterkende en ontspannende visualisatieoefening.

* Daarnaast verminderen we piekeren door middel van mindfulness

* Ontdek je hoe je effectief kunt communiceren met behulp van het Tuintjesidee.

Het Tuintjesidee biedt een duidelijke scheiding tussen jouw gedachten, gevoelens, gedrag, de gevolgen daarvan en jouw grenzen. Ontdek waar je verantwoordelijk voor bent, zeggenschap over hebt en waar je invloed op kunt uitoefenen. Onze kortdurende workshop van 3,5 uur biedt na afloop ook nog een half uurtje de mogelijkheid om op een andere, veilige manier met elkaar te praten. Wil je nog dieper duiken en langer genieten van deze workshop? Kies dan voor de langere workshop van 8 keer 3,5 uur. 

 

Kortdurende workshop

Kosten € 59,95

Lang durende workshop van 8 keer 3,5 uur.

Kosten € 450,00

Kom even helemaal tot jezelf met een workshop ‘Tuinieren in je hoofd.’ 

 

Hoe weet ik of therapie iets voor mij is?

Welkom bij Hypnotherapiepraktijk Diana, waar we je helpen met individuele therapie, relatietherapie en workshops om jezelf te ontwikkelen en je leven te verbeteren. In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende problemen, zoals depressie, stress, traumaverwerking, slaapproblemen, hoofdpijn, fobieën, onzekerheid, verslavingen, een slecht zelfbeeld, onverklaarbare klachten, woede en agressie. Daarnaast bieden we ook relatietherapie aan om jullie relatie te verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een gesprek. Hypnotherapie, relatiecounseling, crisiscounseling, stresscounseling – wij zijn er voor jou!

Veelzijdige Therapieën voor Persoonlijke Groei
In mijn praktijk, Hypnotherapiepraktijk Diana, bied ik een breed scala aan therapieën aan om je te ondersteunen bij persoonlijke groei en het overwinnen van verschillende uitdagingen. Met individuele therapie kun je werken aan depressie, stress, trauma’s, slaapproblemen en meer. Daarnaast bied ik ook relatietherapie aan om jullie relatie te verbeteren en workshops om even helemaal tot jezelf te komen. Neem de eerste stap naar een beter leven en plan nu een gesprek in om te ontdekken hoe therapie jou kan helpen.
Veelgestelde vragen
Heb je vragen over hypnotherapie of een van mijn andere diensten? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

1. Hoe weet ik of therapie geschikt is voor mij?
Als je worstelt met depressie, stress, slaapproblemen of andere emotionele uitdagingen, kan therapie een waardevolle oplossing bieden. Samen kunnen we werken aan het vinden van balans en groei.

2. Wat houdt individuele therapie in?
Individuele therapie biedt een veilige omgeving waarin we één-op-één kunnen werken aan jouw specifieke behoeften. We bieden verschillende vormen van therapie aan om de beste resultaten te behalen.

3. Hoe werkt relatietherapie?
Relatietherapie stelt jou en je partner in staat om samen te werken aan het verbeteren van jullie relatie. Of je nu samen komt of alleen, we zullen de uitdagingen in kaart brengen en werken aan het herstellen van de band tussen jullie beiden.

4. Wat kan ik verwachten van de workshop ‘Tuinieren in je hoofd’?
De workshop ‘Tuinieren in je hoofd’ biedt een kans om even helemaal tot jezelf te komen. We zullen ontspanningsoefeningen doen, piekergedachten verminderen en effectieve communicatietechnieken leren. Het is een kortdurende workshop waarbij je ook de mogelijkheid hebt om veilig met anderen te praten.

Neem gerust contact met me op als je nog andere vragen hebt. Ik help je graag!

Hypnotherapie, relatiecounseling, crisiscounseling, stresscounseling.
In mijn praktijk, Hypnotherapiepraktijk Diana, kun je terecht voor verschillende vormen van individuele therapie. Tijdens onze één-op-één sessies bouwen we een vertrouwensrelatie op en werken we samen aan jouw persoonlijke uitdagingen. Ik bied therapie aan voor uiteenlopende problemen, zoals het omgaan met depressie en neerslachtige gevoelens, het verwerken van trauma’s of emotionele gebeurtenissen, het oplossen van slaapproblemen en hoofdpijn, het aanpakken van fobieën en angsten, het verbeteren van zelfbeeld en het behandelen van onverklaarbare klachten. Daarnaast bied ik ook relatietherapie aan, waarbij zowel jij als je partner welkom zijn. Samen brengen we jullie problemen in kaart en werken we aan het verbeteren van jullie relatie. En voor degenen die even willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, bied ik workshops aan waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Ontspanning, mindfulness en effectieve communicatie staan centraal tijdens deze workshops. Neem gerust contact met mij op via de verstrekte contactgegevens als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken. Ik kijk ernaar uit om je te helpen!
Veelzijdige Therapieën voor Persoonlijke Groei
Welkom bij Hypnotherapiepraktijk Diana, waar we een breed scala aan therapieën aanbieden om jouw persoonlijke groei en welzijn te bevorderen. In onze individuele therapie sessies bieden we ondersteuning bij verschillende problemen, zoals het omgaan met depressie en stress, het verwerken van trauma’s, het aanpakken van slaapproblemen en hoofdpijn, het overwinnen van fobieën en angsten, en het vergroten van zelfvertrouwen. Daarnaast bieden we ook relatietherapie aan om jou en je partner te helpen bij het verbeteren van jullie relatie. En als je op zoek bent naar een moment van ontspanning en zelfreflectie, bieden we ook workshops aan, waarbij je kunt leren hoe je tuiniert in je hoofd en effectief kunt communiceren. Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.
In mijn praktijk kun je terecht voor:

In mijn hypnotherapiepraktijk, Hypnotherapiepraktijk Diana, bied ik een breed scala aan individuele therapieën aan om jou te helpen bij het overwinnen van verschillende uitdagingen. Samen werken we aan het aanpakken van slaapproblemen, (spierspannings)hoofdpijn, fobieën en angsten, onzekerheid en zelftwijfel, verslavingen en eetproblemen, een laag zelfbeeld, onverklaarbare klachten, woede of agressie, en KOPP gerelateerde klachten. Ik creëer een veilige omgeving waarin we één-op-één kunnen werken aan jouw specifieke behoeften, met als doel persoonlijke groei en welzijn. Neem vandaag nog contact met mij op en begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

CONTACT INFORMATIE

Lagodameer 21, 3446JA Woerden

diana@hypnotherapiepraktijkdiana.nl

06-45148183

0348754490

 

Hypnotherapiepraktijk Diana